2014. június 23., hétfő

Cree LED első + hátsó kerékpár lámpa szett +elemek - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Cree led első + hátsó kerékpár lámpa szett ajándék elemekkel
2014-es modell
Kerékpározás közben, különösen fontos, a  közlekedési alapelv: látni és látszani., ráadásul, már a rend őrei is szigorúan figyelik a kerékpárosok lámpahasználatát, és büntetnek is ennek hiányáért.
Ha megbízható, masszív világítást keresel bringádra, ami nagy fényerővel de kis fogyasztással bír, és hosszú évekig megbízhatóan működik, ez a szett minden szempontból megfelel majd az elvárásaidnak:
Első fényszóró:
Nagy teljesítményű, fókuszálható nagyító optikás cree led víz és ütésálló titánium-ötvözet házban, folyamatos  világítás és villogó funkciókkal.
Tartós és biztonságos kivitel, az előző szériás fémházas lámpák tartó hibáit kiküszöbölve, rugalmas, és törhetetlen, egyszerűen kezelhető, forgatható lámpatartóval rendelkezik, segítségével, egy mozdulattal le-fel szerelheted, akár elemlámpaként is használhatod, bringa nélkül is magaddal viheted, és nem kell aggódnod, az esetleges ártó kezek miatt sem távollétedben.
Hátsó lámpa:
Víz és ütésálló, rugalmas ABS házban, 5db nagyteljesítményű ledddel, folyamatos  világítás és 6 különböző villogó funkcióval, hogy biztosan észrevegyenek a mögötted közlekedők.
Az első lámpához hasonlóan, itt is csak egy mozdulatra lesz szükséged, ha le vagy fel akarod szerelni és ha nincs már szükséged rá, mindenhol lekerekített formája miatt, egyszerűen zsebreteheted.
Csomagolása: díszdoboz, így ajándéknak is ideális, és hogy ne kelljen elemekre költened, most azt is ajándékba adjuk hozzá!
A csomag tartalama:
Fém házas elsőlámpa
Masszív, forgatható lámpaállvány
Abs házas hátsólámpa
Állvány a hátsó lámpához
5db AAA elem a működéshez
Eredeti ár: 3 990Ft
Akciós ár:
1 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2014-07-07 17:04
. Cree LED első + hátsó kerékpár lámpa szett +elemek - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése