2014. november 26., szerda

Nagy Bandó András: Egyedül állok - 300 kabaré - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

"Csak az jöjjön, aki végigcsinálja! " És Bandó végigcsinálta. Nem kímélte magát. Többet utazott bármelyik humoristánál. Sándor Gyuri kissé szomorúan mondta egyszer, hogy amíg mi felkelünk reggel kilenckor, addigra a Nagybandó már lefutott tíz kilométert, megírt két krokit, és felhúzott egy falat a házán. Most egy elég vaskos könyvet tartasz a kezedben kedves Olvasó. Hidd el, én tudom: bár ez a teljes Bandó "életmű", de akkor is csak a jéghegy csúcsa. Orfű, innen Budapesttől messze van. Csak bele kell lapozni, hogy meglásd milyen közel. " (Sinkó Péter)
"Mélyről jött és messziről érkezett a humoristaságba, s a Rádiókabaré szinte legtermékenyebb szereplőjévé nőtte ki magát. Szövegei még a legigényesebb irodalmi szempontból sem kifogásolhatók. Humora többszólamú. Varázslatos szuggesztivitással mindnyájunkhoz, mindnyájunkról szól. Stílusába a vaskos, populáris monológ, és a magvas, filozófusi elmélyültség is belefér. Szerzőnk hasonlíthatatlan, unikális jelenség. Álomkép, hogy legyen követője, de egyelőre csak egyetlen Bandónk van. Legyen is sokáig: gyarapodunk, okosodunk is jóvoltából. " (Kaposy Miklós)
"Hangos" könyvet tart kezében a kedves Olvasó: ismert hangom beleíródott írásaimba, aki olvassa, e hangon hallja majd írott szavaimat. 1972 óta írom és olvasom föl humoreszkjeimet, monológjaimat, mutatom be önálló estjeimet. Négy évtized humoros történelmét adom közre e vaskos kötetben, melynek címe az Erkel Színházban 1985-ben bemutatott "Egyedül állok" című, egymás után két teltházat hozó önálló estem címére utal. Kalandra föl, kedves Olvasóm! Korosztályom olvasson és emlékezzen a minket követő fiatalok pedig ismerkedjenek meg elődeik múltbéli ügyes-bajos dolgaival, aztán azt se bánom, ha együtt nevetnek az egészen" (Nagy Bandó András)


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2014-12-17 11:31
. Nagy Bandó András: Egyedül állok - 300 kabaré - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése