2015. január 26., hétfő

2 évesre való, nagyon édes, bélelt, meleg bundazsá - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Most egy nagyon édes, hibátlan állapotú, kapucnis, meleg, bélelt bundazsákot kínálok Neked! Sötétzöld színű, végig cipzáros, belül steppelt, a kapucnija is bélelt, vidám színű állatkákkal. Elméletileg tartozott hozzá kesztyű és lábtyű, de már nincs meg, mivel a kisfiam nem szerette és nem találjuk. Egész télen ezt hordtuk, egy bodyval és egy rugdalozóval, derékban állítani lehet a bőségét behúzóval. Az ujján a bokáján húzott, így nem megy be a hideg.
Mérete:
Mell: 2x 43 cm
Hossz: 70 cm
Minden terméket ajánlott levélként küldök vagy 2 kiló felett standard csomagként. A postaköltséget minden aukciómnál megtalálod. Méretprobléma miatt nem tudok semmit visszavenni, ha nem vagy biztos valamiben, leütés előtt kérdezz, szívesen válaszolok! Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.
Elfogadok banki átutalást, OTP pénztárba befizetést, postai rózsaszín csekket és étkezési utalványt is. Ha utalvánnyal szeretnél fizetni, minden esetben még a leütés előtt jelezd, kérlek. Ahogy megvásárolsz egy terméket, azonnal kapsz egy automatikus email-t tőlem, amiben minden utaláshoz vagy csekken való fizetéshez szükséges információt megtalálsz.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Jó nézelődést és vásárlást kívánok! : )


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 10:25
. 2 évesre való, nagyon édes, bélelt, meleg bundazsá - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése