2015. április 28., kedd

KRÉMALMA / Annona cherimola magok - AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 99 Ft

Név: cserimoja, krémalma, csirimojó
Latin név: Annona cherimola
FIX ÁRAS AUKCIÓ!
MOST PONTOSAN A TE IGÉNYEIDRE MÉRTEM! PONTOSAN MEGHATÁROZHATOD, HÁNY DARABRA VAN SZÜKSÉGED!
A képeken kifejlett, termő növény, illetve érett gyümölcs látható.
Leírás:
Az ananász és a mangó mellett a legfinomabb gyümölcsnek tartják. Termesztik Amerikában, Indiában, Olaszországban, Afrikában és Polinéziában. Kis termetű, 4— 7 m-es fává fejlődik. Peru, Ecuador vidékén honos. Peruban és Mexikóban az indiánok ősidők óta jól ismerik. A spanyolok hozták át Európába és Afrikába.
Félig örökzöld levelei 10— 25 cm hosszúak, fonákukon szőrösek. Illatos virágja 2, 5 cm-es, fehéres színű, 1— 3-asával nyílik. Termése összetett (sok termés fúziója), tömege néhány dekától 2 kg-ig változik. Alakja szívhez hasonló vagy hosszúkás, szabálytalan. Felülete sima vagy rücskös, zöld színű. Húsa fehéres, sárgás, lédús, sok barna babszerű maggal. Savanykás-édes húsának íze a banán és ananász ötvözete. A magcsemeték is értékesek lehetnek, 3— 4 éves korban már teremnek. Szubtrópusi növény. Fiatal korban vízigényes. A jól fejlett példányok 1— 2 °C-os fagyokat is elbírnak. Kedveli a tápanyagban gazdag talajokat. Frissen és feldolgozva kerül a piacra. Ananászra emlékeztető íze miatt különleges hűtött italokat, fagylaltokat és turmixokat készítenek belőle. Sült tésztákba is kiváló. Nagy a fehérje- és cukortartalma.
Tápanyagdús talajt, bőséges öntözést, és sok napfényt igényel, sikerrel nevelhető konténerben is. A gyenge fagyokat is átvészeli, fűtetlen szobában is teleltethető.
Feltételek:
A szállítás a vevő költségén postai úton, előzetes egyeztetés esetén személyesen Budapesten a Nyugati pályaudvarnál oldható meg.
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
Kellemes vaterázást!


Jelenlegi ára: 99 Ft

Az aukció vége: 2015-05-18 10:28
. KRÉMALMA / Annona cherimola magok - AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 99 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése