2015. május 22., péntek

EREDETI MN THOMAS DOLL BABY 1984 BAba(tk1747) - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Keveset használt  Amerikából és Hollándiából származó termékekkel foglalkozunk. 4 TERMÉK EGYSZERI VÁSÁRLÁSAKOR, VAGY HA A TERMÉK ÁRA ELÉRI AZ 5500FT -OT INGYEN POSTA MPL POSTAPONTIG.
A TERMÉK: MN THOMAS 1984-ES EREDETI DOLL BABY 31 ÉVES DARAB -KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTÚ-BAL HÓNALJÁBAN KELL KB 5 CM-EN VARRNI. -LÁDD A KÉPEN.
Felelőséget csakaz ajánlott levélként illetve postai csomagként, vagy MPL vatera futárral feladott küldeményekre vállalok.
Saját kérésre sima levélként feladott küldeményekre posta elvesztés esetén kártérítést nem fizetek. A termékről és a szállítási díjjról áfás számlát mellékelek a csomagban, arra a névre és címre amit a vatera kiad.
POSTÁZÁS HETENTE KÉT NAPON SZERDÁN ÉS PÉTEKEN TÖRTÉNIK, A SZÁMLÁT A TERMÉRŐL ÉS A POSTAKÖLTSÉGRŐL  MINDEN ESETBEN A CSOMAGBAN TALÁLOD!
Személyes átvétel kizárólag Gödöllőn lehetséges, sem Pesten , Sem sehol máshol! A MAGYAR JOGSZABLYOK SZERINT AZ INTERNETES ELADÁSOKNÁL AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAPON BELÜL A VÁSÁRLÁSTÓL ELÁLHATSZ, A TERMÉKET VISSZAKÜLDHETED AMENNYIBEN NEM VAGY ELÉGEDETT, AMINT A VISSZAKÜLDÖTT TERMÉKET ÁTVETTÜK A VÉTELÁRAT ÉS CSAK AZT , POSTAKÖLTSÉGEK NÉLKÜL VISSZAUTALJUK! MINDEN TERMÉKRŐL RÉSZLETES FOTÓ KÉSZÜL, MELY TÜKRÖZI A TERMÉK ÁLLAPOTÁT!
HA BÁRMELY TERMÉKET VISSZAKÜLDESZ, MINDEN ESETBEN A VISSZAFELÉ ÚT POSTAKÖLTSÉGÉT NEKED KELL FIZETNED!!
A vatera minden vásárlás után automatikusan értesítőt küld e-mailt, melyben minden az utaláshoz , ill kapcsolatfelvételhez szükséges adatot megtalálsz! KÉRLEK LEÜTÉSTŐL SZÁMÍTOTT 7 NAPON BELÜL AZ ANYAGI RÉSZÉT RENDEZZD, ELLENKEZŐ ESETBEN ELÁLLOK AZ ELADÁSTÓL---NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT.
TERMÉSZETESEN HA TÖBB TERMÉKET VÁSÁROLSZ A TERMÉKET ÖSSZEVÁRHATÓK, HOGY 1 CSOMAGBAN MENJEN, CSAK TUDJAK RÓLA  
AMENNYIBEN AZ OLDALUNKON LICITÁLSZ, VAGY FIX ÁRON VÁSÁROLSZ ELFOGADOD A SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEKET! HA NEM ÉRTESZ EGYET BÁRMELY FELTÉTELLEL KÉRLEK NE VÁSÁROLJ TŐLÜNK


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2015-06-04 09:52
. EREDETI MN THOMAS DOLL BABY 1984 BAba(tk1747) - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése