2015. május 24., vasárnap

Feinwerkbau 65 sport légpisztoly 4,5 mm. - Jelenlegi ára: 78 000 Ft

Feinwerkbau 65 sport légpisztoly 4, 5 mm. Használt de tökéletes. Van hozzá 1 doboz töltény+imbusz kulcs+tisztító. Ahogy a fotókon látod úgy eladó.
Fizetési és szállítási feltételek: Átvétel csak Budapesten a XIX. kerületben, az üzletemben lehetséges. (az ismert régiségpiacon) Hétköznap és szombaton 9-14 óra között. Az áru leütése után mikor megkapom a VATERÁTÓL a címed, néhány órán belül levelet írok, ahol megadom a számlaszámomat.   Amelyik nap az átutalásod megérkezik a számlámra --az áru ára + a postaköltség-- még aznap postára adom a terméket.
2 munkanapon belül megérkezik a termék az általad megadott címre. Reklamáció: Ha mégsem kapod meg   a  küldeményt, írj levelet, a feladóvevény alapján utána nézek a postánál mi az oka.    Tájékoztatlak  a fejleményekről, és keressük a megoldást. Kérés: Hogyha szeretnél más beállítású fotókat az áruról, írd meg, és fölrakom. Csak akkor licitálj, ha mindenben egyetértesz az általam leírtakkal. Amennyiben 8munkanapon belül nem történik meg az adás-vétel, elállok az üzlettől, és visszateszem az árut a VATERÁRA.
Értékelés: Az  adás-vételről mindenképpen készíts értékelést. Leütés előtt pedig olvasd el a Rólam készülteket.  Biztosan látni  fogod, hogy  igyekszem a lehető legjobban lebonyolítani az eladást.
 



Jelenlegi ára: 78 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-13 06:29
. Feinwerkbau 65 sport légpisztoly 4,5 mm. - Jelenlegi ára: 78 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése